Opsluitbanken en persen

Op zoek naar de juiste investering voor een opsluitbank voor uw bewerkingsbedrijf? Danmar Machines uit Almelo is uw partner betreft opsluitbanken en persen.

Opsluitbanken zijn er onder andere voor meubelmakers en timmerfabrieken om ramen, kozijnen en deuren op te sluiten dan wel in elkaar te zetten. De machine zorgt ervoor dat de constructie onder druk in elkaar gelijmd wordt. Opsluitbanken kunnen draadloos aangestuurd worden met een afstandsbediening. Moderne varianten komen met een display waarmee het programma ingesteld kan worden.

Transport en installatie

Koopt u een professionele en hoge kwaliteit opsluitbank / pers bij Danmar Machine? Dan wordt de machine getransporteerd naar uw bedrijf. We doen meer dan dat; elke machine wordt turn-key bij onze opdrachtgevers opgeleverd. Dat houdt in dat de machine geplaatst wordt op de juiste plek binnen uw werkplaats. Wij zullen de machine uitpakken, op de plek zetten en volledig installeren zodat deze klaar is voor gebruik. Uw medewerkers zullen niet langer moeten wachten om aan de slag te mogen gaan met het nieuwe speelgoed op uw werkplaats.

opsluitbanken danmar machines
Video afspelen

Financiële mogelijkheden

Bij Danmar Machines denken wij graag mee met de investering die u moet doen. Wij zorgen dat deze aantrekkelijk kan zijn door lease opties aan te bieden. Benieuwd wat dit kan betekenen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Onze collega’s leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Wij bedenken graag een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf.

Service en onderhoud

Wanneer u een machine koopt bij ons krijgt u daarbij service en onderhoud. Dit is een service die zeer gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers. En daar zijn wij zeer trots op. Bekijk onze nieuwsectie om te bekijken welke machines wij zowel hebben opgeleverd bij onze klanten. Daarnaast houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de bewerkingsbranche.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.