CNC machine betekenis

CNC staat voor Computer Numerical Control; in de bewerkingsindustrie ook wel beter bekend als de benaming voor computergestuurde bewerkingsmachines. Danmar Machines is al ruim 15 jaren actief in de markt. Ons bedrijf staat bekend om het breed assortiment aan CNC machines met een goede prijs – kwaliteitsverhouding en tevens een uitstekende bijbehorende serviceverlening.  Daar zijn we trots op.

CNC machine kopen? Bekijk onze nieuws sectie op onze website om te bekijken welke CNC machines wij bij onze klanten hebben geleverd. Tevens kunt u hier ook terecht om een showcase te bekijken van klanten, en maken we onze nieuwste machines bekend. 

CNC freesmachine

Een CNC freesmachine kopen doe je bij Danmar Machines B.V. in Almelo. Wij zijn dealer in de Benelux van CNC freesmachines van Comeva en Cosmec Technology. Deze partijen staan bekend om de goede prijs – kwaliteitverhouding van CNC freesmachines. Bekijk ook ons assortiment aan hoge kwaliteit boormachines en zaagmachines van onze fabrikant Comeva.

Wij bieden CNC-bewerkingsmachines in verschillende soorten, vormen en maten aan. Kom langs en onze specialisten geven u vrijblijvend informatie over CNC-bewerkingscentra, CNC bewerkingsstations, CNC opdeelzagen, CNC inkroosmachines, CNC houtbewerkingsmachines en CNC elementlijnen. Of maak geheel vrijblijvend een afspraak bij u op locatie, neem hiervoor contact met ons op.

Een CNC machine kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Bijvoorbeeld voor aluminium- metaal- kunststof- of houtbewerking.

CNC bedrijven kunnen bij ons terecht voor de inkoop van hun machines. Naast dat wij de machines bij u leveren en volledig installeren, krijgt u ook service en onderhoud op uw CNC-machine. Dat is de service die u mag en kan verwachten van Danmar Machines.

cnc machine danmar machines
Video afspelen

CNC houtbewerking

CNC machines worden met name voor houtbewerking toegepast om houtmateriaal te frezen, boren of zagen. Door het instellen van diverse programma’s kunnen bewegingen geautomatiseerd worden voor snelle en kwalitatieve productie van uiteenlopende houtprojecten.

Onderdelen voor CNC machines

Heeft uw CNC machine onderhoud nodig en bent u op zoek naar hoge kwaliteit onderdelen? Danmar Machines is ook uw partner in onderdelen en gereedschappen voor CNC machines van G3. In ons magazijn in Almelo hebben we een groot assortiment aan onderdelen op voorraad. Weet u niet welk specifiek onderdeel u nodig heeft? Neem contact op met één van onze CNC machine specialisten. We helpen u graag om uw probleem op te lossen.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.