Professionele afzuiginstallatie

Werkt u met industriële bewerkingsmachines? Dan bent u ook op zoek naar professionele afzuiginstallaties voor op uw werkplaats. Danmar Machines in Almelo is ruim 15 jaren leverancier van professionele afzuiginstallaties voor kunststof- en houtbewerking. 

Of u nou op zoek bent naar een kleine afzuigunit die aangesloten is op een enkele machine of een complete afzuiginstallatie voor industriële toepassingen. Danmar Machine is uw partner voor installatie, service en onderhoud voor afzuiginstallaties op uw werkplaats.

Wilt u weten welke afzuiginstallaties wij voor klanten op de werkplaats hebben geplaatst? Bekijk dan de nieuwsafdeling op onze website.

Afzuiginstallatie werkplaats binnen

De betrouwbare afzuiginstallaties van Danmar Machines zorgen voor een schone werkplaats. Nog belangrijker is dat onze afzuigsystemen zorgen voor eengoede gezondheid van uw werknemers. Dit valt binnen de verantwoordelijkheid van uw bedrijf.

Bij het bewerken van hout door bijvoorbeeld CNC-machines, zaagmachines, en boormachines, wordt veel stof veroorzaakt op de werkplaats binnen. Het is daarom noodzakelijk om de stof direct van de werkplaat af te voeren zodat het niet van overlast is voor het personeel van uw bedrijf.  

Een kleinere afzuigunit is van toepassing voor het afzuigen van werkplaatsen waar ongeveer 4 tot 5 machines staan. Onze afzuiginstallaties zorgen ervoor dat de lucht automatisch gefilterd wordt binnen de werkplaats.

Type afzuiginstallatie

Wij bieden verschillende type afzuiginstallaties aan. U koopt bij ons een stationaire of mobiele afzuiginstallatie met verrijdbare opvangbak, met een sluis of met een brikettenpers.

Afzuiginstallatie hout

Koopt u een afzuiginstallatie voor houtbewerking? Dan hoort daar natuurlijk service en onderhoud bij die u mag verwachten van Danmar Machines uit Almelo. Heeft u een probleem met uw afzuigsysteem? Dan komen wij graag bij u langs om het probleem op te lossen.

Afzuigsystemen zijn er in diverse soorten en afmetingen. Wilt u precies weten welke afzuiginstallatie bij uw werkplaats past? Neem dan direct contact op met één van de specialisten van Danmar Machines.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.