Kantenaanlijmmachine

Bent u op zoek naar de beste kantenaalijmmachine voor uw houtbewerkingsbedrijf? Danmar Machines uit Almelo biedt hoge kwaliteit en professionele kantenaanlijmmachines aan. Onze kantenaanlijmmachines hebben een uitstekende werkstukaanvoer, moderne bedieningspanelen met LCD-schermen en hoogwaardige aggregaten welke garant staan voor hoge productiviteit en uitstekende resultaten. Dit zijn de machines die u als houtbewerker op de werkplaats wilt hebben staan.

Maggi Technology

Wij zijn onder andere leverancier van Maggi Technology machines. Maggi is sinds 1963 werkzaam om hoge kwaliteit machines op de markt te brengen. Wij zijn dan ook trots op aanbieder te zijn van deze geweldige machines. Met deze machines zijn wij in staat om kantenaanlijmmachines aan te bieden voor een aantrekkelijk budget. Met een Maggi Technology machine haalt u een betrouwbare machine in uw bedrijf voor professioneel gebruik.

kantenaanlijmmachine danmar machines
Video afspelen

Machines

Wist u dat wij naast kantenaanlijmmachines ook boormachines, zaagmachines en CNC-machines aanbieden? Bekijk gerust eens op onze website om onze machines te ontdekken. Wij bieden uiteenlopende machines aan voor elke kunststof- en houtbewerkingsbedrijf.

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing voor uw project? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten om advies op te vragen. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken graag na over een passende oplossing voor uw bedrijf.

De service van Danmar Machines

Investeert u in een machine bij Danmar Machines? Dan krijgt u daar service bij die u mag verwachten van deze tijd. Al onze machines leveren wij turn-key op. Dat wil zeggen dat wij de machine naar u transporteren en op de juiste plek uitpakken in uw werkplaats. Wij zullen vervolgens de machine schoonmaken, installeren en klaarmaken voor gebruik. Uw medewerkers kunnen na installatie gelijk aan de slag met uw gloednieuwe kantenaanalijmmachine.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.