Platenzaagmachine

Verticale platenzaagmachine gezocht voor op uw werkplaats? Danmar Machiens uit Almelo is leverancier van zaagmachines waaronder platenzagen. Een platenzaag is een zaagmachine die gebruikt wordt in fabrieken of werkplaatsen. Typerend voor de platenzaag is dat deze verticaal geplaatst wordt. Bijvoorbeeld tegen een muur of wand.

De platenzaag wordt vaak ingezet voor het zagen van dunne platen. Robuustere machines hebben de kracht om massief materiaal te zagen, zoals tafelbladen of deuren. Een andere benaming voor de platenzaag is ook wel een wandzaag.

Naar de verticale platenzaag bent u bij Danmar Machines ook op het juiste adres voor radiaal afkortzagenformaatzagenlintzagen en opdeelzagen. Zoekt u een specifieke machine? Neem contact op met één van de adviseurs van Danmar Machines. Wij helpen u graag verder om de juiste machine te vinden voor uw bedrijf.

Platenzaagmachine: nieuw en gebruikt

Om in ieders wens te kunnen voorzien, bieden we bij Danmar Machines zowel nieuwe als tweedehands platenzaagmachines te koop aan. Een gebruikte platenzaagmachine wordt zorgvuldig door ons getest om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan onze strenge eisen. Wij hechten veel waarde aan onze service en streven altijd naar de beste kwaliteit voor onze klanten. Dit geldt bij zowel de aanschaf van een nieuwe machine, als een gebruikte platenzaag. Wilt u onze platenzaag tweedehands graag met eigen ogen bekijken? Of zou u graag een demonstratie willen om de kwaliteit zelf te kunnen beoordelen? Wij nodigen u van harte uit in onze showroom in Almelo. Hier kunt u onze verticale platenzagen tweedehands en nieuw vrijblijvend komen aanschouwen.

Verticale platenzaagmachine

We hebben het zojuist al kort even benoemd, maar doorgaans wordt een platenzaagmachine ook vaak een verticale platenzaag genoemd. Ook wanneer u specifiek op zoek bent naar een platenzaag verticaal, bent u bij Danmar Machines aan het juiste adres. Onze (verticale) platenzaagmachines van Comeva staan bekend om hun hoge precisie en nauwkeurigheid. Het Spaanse merk Comeva produceert al sinds 1964 robuuste zaagmachines van hoge kwaliteit, waaronder platenzaagmachines. Comeva is een veel voorkomend merk in de werkplaats, en dat is natuurlijk niet zonder goede reden. Ervaar nu zelf waarom zo veel mensen enthousiast zijn over deze specifieke machine en ga zelf aan de slag! 

De service van Danmar Machines

Wilt u een platenzaagmachine aanschaffen bij Danmar Machines? Dan zorgen wij niet alleen dat u een machine vindt die 10% voldoet aan uw eisen en wensen. Wij zorgen er namelijk ook voor dat deze op de locatie van uw voorkeur wordt afgeleverd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de machine volledig wordt geïnstalleerd, zodat deze klaar is voor gebruik. U kunt dus direct aan de slag met uw nieuwe machine! Tot slot verzorgen we ook periodiek onderhoud, zodat de machine naar behoren blijft functioneren en u hier nog jarenlang plezier van mag hebben.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

Pegasus Cad Cam Logo