Formaatzaag kopen?

Formaatzaag kopen? Bij Danmar Machines vindt u diverse formaatzagen voor alle soorten bewerkings- en productieopdrachten. Wij hebben formaatzagen in verschillende uitvoeringen. Denk daarbij aan een verticale platenzaag en een opdeelzaag. Wat u ook zoekt, Danmar Machine in Almelo heeft het voor u. Op zoek naar een specifieke machine? Neem dan contact op. We horen graag uw wensen aan.

Turn-Key service

Op zoek naar een formaatzaag voor op de werkplaats? Dan zit u bij Danmar Machines goed. Geef uw order door en wij komen uw formaatzaag bij u brengen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de machine op de juiste plek in de werkplaats wordt neergezet. Dat is nog niet alles. Want wij zorgen dat de uitgepakt, schoongemaakt en geïnstalleerd wordt. Dit betekent dat u of uw medewerkers direct aan de slag kunnen gaan met uw nieuwe machine. Uw bewerkingsprojecten kunnen voortgezet worden.

Financiële mogelijkheden

De aanschaf van een industriële machine kan een behoorlijke investering zijn. We denken daarom graag met u mee over de financiële mogelijkheden. Bij Danmar Machine in Almelo hebt u de mogelijkheid om uw formaatzaag op basis van lease aan te schaffen. Naast het spreiden van de kosten, brengt deze mogelijkheid nog meer financiële voordelen met zich mee. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze adviseurs. Of kijk onze financieringspagina voor meer informatie.

Comeva

Wij leveren onder andere zaagmachines van het Spaanse merk COMEVA. Sinds 1964 staan zij bekend om hun robuuste zaagmachines voor in de houtbewerkingsbranche. Wij zijn trotse dealer van deze professionele en van hoge kwaliteit machines. Wilt u een demonstratie van onze COMEVA zaagmachines? Neem dan direct contact op met één van onze adviseurs.

formaatzaag-van-comeva
Video afspelen

Actualiteiten

Met trots laten wij zien welke nieuwe machines wij opleveren bij onze trouwe klanten. Bekijk onze nieuwsafdeling op onze website om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en de actualiteiten binnen de branche.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.