CNC-boormachines

Voor Computer Numerical Control boormachines bent u bij Danmar Macines in Almelo aan het juiste adres. In ons assortiment hebben wij uiteenlopende CNC-boormachines bedoelt voor diverse projecten in de houtbewerking. Bent u een bewerkingsbedrijf en zoekt u een zaagmachine, boormachine of CNC-machine voor een specifiek project?  Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met het zoeken naar een passende machine voor uw bedrijf.

Maggi CNC-boormachines

Wilt u een CNC-boormachine van deze tijd? Kijk dan eens naar de range aan machines van Maggi Technology. Sinds 1963 zitten zij in de ontwikkeling van hoge kwaliteit machines voor de bewerkingsbranche. Wist u dan Danmar Machine officiële dealer is van Maggi Technology? Neem gerust contact op om een demonstratie aan te vragen van de machines van Maggi.

Wanneer wij een overeenkomst hebben dan zorgen wij dat de machine naar uw bedrijf getransporteerd wordt. Maar ons Danmar Machines gaat verder dan dat. Onze specialisten zorgen ervoor dat de machine op de juiste plek terecht komt in uw werkplaats. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de machine geïnstalleerd wordt. Dit betekent dat uw werknemers direct weer aan de slag kunnen met de productie van uw bewerkingsprojecten.

maggi technology danmar machines
Video afspelen

Service & onderhoud

Samenwerken met Danmar Machines uit Almelo betekent ook dat u service en onderhoud krijgt op uw machine. Dit is een speerpunt van ons bedrijf wat gewaardeerd wordt door vele opdrachtgevers waar wij mee samenwerken. En daar zijn wij als bedrijf zeer trots op. Wilt u weten welke machines wij hebben geleverd in de Benulux? Bekijk dan de nieuwsectie op onze website om op de hoogte te blijven van nieuws en ontwikkelingen binnen de branche.

Leasemogelijkheid

Wij denken graag mee aan de financiële mogelijkheden voor het aanschaffen van een machine. Neem contact op met onze klantenservice om een passende lease optie te bespreken voor uw bedrijf. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

Pegasus Cad Cam Logo