CNC deuren

Een CNC-deurenbewerkings machine koopt u natuurlijk in bij Danmar Machines B.V. in Almelo. Wij zijn totaalleverancier van machines voor uiteenlopende bewerkingsmarkten. U bent bij ons op het juiste adres voor het inkopen van machines van bekende merken zoals Comeva, Maggi en Disber.

Bewerkt u met uw bedrijf deuren? Dan kunt u bij ons terecht voor de inkoop van uw CNC machine. Wist u dat wij machines bij uw leveren op de werkplaats? En dat is nog niet alles. Service van Danmar Machines betekent dat wij uw machine volledig installeren op de werkplaats. Zo kunt u op dezelfde dag weer direct aan de slag met productie van deuren.

CNC betekenis

CNC is de afkorting voor Computer Numerical Control. In de deurbewerkingsindustrie staat dit ook wel bekend als bewerkingmachines die aangestuurd worden door een computer via CAD-CAM software. (Computer Aided Design).

Met ruim 15 jaren ervaring in CNC machines is Danmar Machines uw partner voor het aanschaffen van een CNC machine voor uw deurenbewerkings bedrijf.

Benieuwd wat wij zowel doen in de CNC-markt? Bekijk eens onze nieuwsafdeling op onze website om op de hoogte te blijven van ons bedrijf en actualiteiten binnen de branche.

cnc deuren danmar machine
Video afspelen

CNC houtbewerking

Onze CNC machines zijn geschikt voor het bewerken van deuren. U stelt uw machine af om diverse boor-, frees- en zaagmaatwerk uit te voeren. Door het instellen van stuurprogramma’s worden bewegingen geautomatiseerd om snelle en kwalitatieve productie van uiteenlopende deuren op te leveren.

Onderdelen voor CNC machines

Onderhoud nodig aan uw CNC machine? Bent u op zoek naar een vaste partij voor onderdelen? Ook dan is Danmar Machine uw vaste partner. In ons magazijn hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor u klaar liggen. Laat uw productie niet stil liggen en neem direct contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder op het gebied van service en onderhoud van uw machine.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.