Industriële boormachines

Bij Danmar Machines in Almelo bent u op het juiste adres voor uiteenlopende industriële boormachines. Of u nou investeert in een rijboormachine of CNC-boormachine. U investeert altijd in boormachine van professionele kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze boormachines zijn van eersteklas productie en zijn zeer eenvoudig in gebruik. Het zijn geschikte machines voor al uw boorprojecten op de werkplaats.

Transport en installatie

Investeert u in een boormachine bij Danmar Machines in Almelo? Dan wordt deze machine naar uw bedrijf getransporteerd en geïnstalleerd op de werkplaats. Dat is de service die u mag verwachten van Danmar Machines. Vindt u de investering op financieel gebied een te groot risico? Bekijk dan eens wat de leasemogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee over de financiële mogelijkheden.

Bent u benieuwd welke machines wij hebben geleverd bij onze klanten? Bekijk dan het overzicht nieuws op onze website.

Transport en installatie bij klanten Danmar Machines Almelo
maggi technology danmar machines
Video afspelen

Maggi Technology

U vindt bij ons machines van diverse kwalitatieve merken. Zo bieden wij boormachines aan van het merk Maggi Technology. Sinds 1963 staan zij bekend om professionele en kwalitatieve industriële machines.

Eén van hun innovatieve oplossingen is het toepassen van een touchscreen op hun CNC-boormachines. Zo kan u op een zeer visuele wijze snel en eenvoudig het programma aansturen van uw boormachine. Het werkt zo simpel als een smartphone!

Wilt u een demonstratie van één van de geweldige hand- en computergestuurde boormachines van het merk Maggi Technology? Kom dan langs in onze showroom in Almelo. We laten u graag zien wat deze krachtige machines voor uw bewerkingsbedrijf kunnen betekenen.

Boormachine onderdelen

Heeft u een defect aan uw boormachines die op uw werkplaats staat? En staat de productie binnen uw bewerkingsbedrijf daardoor stil? Wacht niet langer en neem direct contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder bij service en onderhoud van uw boormachine. In ons magazijn hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor uiteenlopende boormachines.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.