Schuurmachine

Op zoek naar een industriële schuurmachine voor uw houtbewerkingsprojecten? Danmar Machines in Almelo is uw partner voor industriële machines zoals CNC-machines, boormachines en kantenaanlijmmachine voor elke houtbewerker. In ons assortiment aan schuurmachines vindt u onder andere een breedbandschuurmachine, kantenschuurmachine en langebandschuurmachine. Bent u op zoek naar een specifieke machine? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Transport en installatie

U bent een bewerkings- of productiebedrijf en op zoek naar een schuurmachine bij u op de werkplaats. Danmar Machines in Almelo helpt u verder. Koopt u een schuurmachine bij ons? Dan wordt deze bij u geleverd. Service van Danmar Machines houdt in dat wij al onze machines turn-key opleveren. Dit betekent dat wij afspreken dat de machine op de juiste plek op de plekplaats geplaatst wordt. Wij zullen de machine vervolgens uitpakken, schoonmaken en volledig installeren voor gebruik. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag met het schuren van diverse houtprojecten.

Onze service en dienstverlening wordt gewaardeerd door uiteenlopende opdrachtgevers in de Benelux. Dat is iets waar we zeer trots op zijn. Bent u nieuwsgierig welke machines wij onder andere hebben opgeleverd bij onze klanten? Bekijk dan de nieuws afdeling op onze website. Hier blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen ons bedrijf en actualiteiten binnen de branche.

Service & onderhoud

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel voor uw huidige schuurmachine? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten. In ons magazijn in Almelo hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor uiteenlopende machines. Wij zorgen ervoor dat u uw bewerkings/productie projecten weer kunt voortzetten.

Financiering

Bij Danmar Machines hebt u de mogelijkheid om machines op lease basis aan te schaffen. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf? Bekijk dan meer informatie op onze financieringspagina. Bij vragen neemt u vrijblijvend contact op met ons.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.