Industriële combinatiemachines

Bent u op zoek naar een combinatiemachine voor op uw werkplaats waarmee u meerdere bewerkingen kunt uitvoeren? Danmar Machines uit Almelo is leverancier van hoge kwaliteit en professionele combinatiemachines. U vindt bij ons diverse machines zoals combinatiemachines met een eenvoudig design en daarmee een hoog bedieningscomfort op een compacte ruimte.

Transport en installatie

Zoekt u een totaalpakket voor uw professionele medewerkers op de werkplaats? Zoek dan niet verder. Wij leveren combinatiemachines turn-key bij u af. Dat houdt in dat wij de machine op de juiste plek op de werkplaats uitpakken, installeren, schoonmaken en afstellen voor gebruik.

Daarmee zorgen wij ervoor dat uw medewerkers direct aan de slag kunnen gaan wanneer wij de machine opgeleverd hebben. Dat is de service van Danmar Machines.

Meer dan combinatiemachines

Wist u dat Danmar Machines meer levert dan combinatiemachines? Bent u op zoek naar CNC-machines, zaagmachines, boormachines of kantenaanlijmmachines voor uw bewerkingsbedrijf? Wij bieden uiteenlopende machines aan voor kunststof- en houtbewerkers. Zoekt u een specifieke machine voor een bepaalde bewerkingsproject? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar de juiste machine voor uw bedrijf.

Bent u nieuwsgierig welke machines wij onlangs geleverd hebben bij onze klanten? Bekijk dan gerust eens onze nieuwsafdeling op de website. Daar vindt u de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf en ook de recente ontwikkelingen binnen de bewerkingsbranche.

Financiële mogelijkheden

Met meer dan 15 jaren ervaring in de markt weten wij als geen ander waar vraag naar is. Wij denken graag met onze klanten mee om het financieel aantrekkelijk te maken om één van onze geweldige machines aan te schaffen. Bekijk eens wat de leasemogelijkheden zijn bij het investeren van een combiniatiemachine. Neem contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.