Comeva presenteert innovatieve houtbewerkingsmachines op Ligna 2023

Poster LIGNA23 COMEVA ESPANOL 1 web 2

Comeva Houtbewerkingsmachines zal aanwezig zijn op Ligna 2023 (15-19 mei – Hannover, Duitsland). U kunt ons bezoeken bij onze stand (Hal 13, C-34), waar u een uitgebreide collectie van onze machines voor deuren en panelen zult vinden.

Tijdens de tentoonstelling zult u onder andere een breed scala aan CNC- en formaatzaagmachines en andere houtbewerkingsmachines aantreffen. Gedurende de beurs kunt u de machines in werking zien en alle technische details te weten komen.

Kom langs en onze technische specialisten zullen u informeren over het volledige assortiment houtbewerkingsmachines van Comeva en u adviseren over hoe u de prestaties van uw productielijn kunt verhogen met onze technologie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken tijdens de beurs.

Danmar Machines kan u niet alleen voorzien van de benodigde machines, maar ook zorgen voor levering en installatie op locatie. Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en wensen.

Menu

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

Pegasus Cad Cam Logo