master 3 zenit 3800

MASTER III ZENIT

Offerte aanvragen?

De Comeva MASTER III ZENIT is een hoogwaardige CNC-freesmachine die ontworpen is om precisiebewerkingen uit te voeren op een breed scala aan materialen, waaronder hout, kunststoffen en non-ferrometalen.

De MASTER III ZENIT is uitgerust met een krachtige spil die snelheden tot 18.000 tpm kan bereiken, waardoor het mogelijk is om zelfs de meest complexe en veeleisende freesbewerkingen uit te voeren. De machine is voorzien van een geavanceerde besturingseenheid waarmee de operator de bewegingen van de frees kan programmeren en regelen, waardoor de machine zeer nauwkeurig en betrouwbaar is.

Een van de belangrijkste kenmerken van de MASTER III ZENIT is de uitstekende stabiliteit en precisie van de machine, die wordt bereikt door middel van een hoogwaardig gietijzeren frame en een systeem van lineaire geleiders. Deze constructie zorgt voor minimale speling en trillingen, waardoor het mogelijk is om zelfs bij hoge snelheden en belastingen zeer nauwkeurig te werken.

Daarnaast is de machine uitgerust met een automatisch gereedschapswisselsysteem, waarmee de operator snel en gemakkelijk verschillende gereedschappen kan gebruiken om verschillende bewerkingen uit te voeren. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van het productieproces.

Over het algemeen is de Comeva MASTER III ZENIT een uitstekende keuze voor productieomgevingen waar precisie en kwaliteit van het grootste belang zijn. Met zijn geavanceerde functies en constructie van hoogwaardige materialen is deze CNC-freesmachine ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende bewerkingsbehoeften en is het een betrouwbare en duurzame investering voor de lange termijn.

Meer informatie over deze machine gewenst?

Stuur ons een bericht

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

Pegasus Cad Cam Logo