PROWOOD Beurs 2024 in Flanders Expo – Gent

20 tot en met 24 oktober 2024

PROWOOD Beurs 2024 in Flanders Expo – Gent

Dit jaar is de PROWOOD Beurs in Flanders Expo in Gent dé plek voor professionals en liefhebbers van houtbewerking en -technologie. We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Danmar Machines ook dit jaar deel zal nemen aan dit prestigieuze evenement. Als trotse vertegenwoordiger van de geavanceerde houtbewerkingstechnologie, zullen wij onze nieuwste machines, innovaties en oplossingen presenteren aan de bezoekers van de beurs.

Bezoek onze stand om kennis te maken met ons deskundig team, om uw vragen te stellen en om te ontdekken hoe Danmar’s geavanceerde houtbewerkingstechnologieën uw productieproces kunnen verbeteren en optimaliseren. Of u nu een ervaren professional bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste trends in de houtbewerkingsindustrie, onze stand biedt voor elk wat wils.

Mis deze kans niet om de toekomst van houtbewerking in actie te zien. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de PROWOOD Beurs 2024 in Gent!

Verschillende demonstraties werden gehouden, compleet met uitgebreide uitleg. Hieronder vindt u enkele foto’s van deze momenten

Menu

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

Pegasus Cad Cam Logo