1 18

OMGA FP 3000 – DX

Offerte aanvragen?
SPECIFICATIES
Brushless Motor Vermogen2.5 Nm (.75 kW)
Maximale Traversing Snelheid60 m/min
Positioneringsnauwkeurigheid+/- 0.1 mm
Inbegrepen Software VersiesPositioneringsstop – Duwer – Inlijsten van foto's
Maximaal Aantal Programma's500
Aansluitpoorten1 X USB. 2 x R S232 en 1 x RJ45
Verwijderbare MediaUSB-poort - Ethernetpoort

MEER INFORMATIE

De FP 3000 is een numeriek gestuurd stop- en positioneersysteem met een bruikbare slag van 3000 mm. Het kan worden gebruikt in combinatie met een verscheidenheid aan machines zoals opduwzagen, radiaalarmzagen, tafelzagen, boormachines, verstekzagen, dubbele verstekzagen en andere machines voor hout, kunststoffen en metaal. Als maatstaf elimineert de FP de noodzaak van onnauwkeurig en repetitief gebruik van een meetlint, terwijl het tegelijkertijd het sequentiële verwerken van materiaal optimaliseert. Wanneer het wordt gebruikt als duwer, kan dit intelligente gereedschap een eenvoudige handmatige machine echt transformeren tot een krachtige productiecel, waardoor de gebruiker zelfs de meest veeleisende taken kan uitvoeren.

Er zijn verschillende Interlink Kits beschikbaar voor verschillende gradaties van automatisering en verbinding met de machine. Het systeem wordt compleet geleverd met software voor zowel duwer als stop, en voor toepassingen zoals het maken van lijsten, gekoppeld aan de OMGA V 235 FNC. Er is niets extra’s nodig om aan te schaffen! De software werkt zowel in millimeters als inches. Gegevensinvoer kan zowel in fractievorm als decimaal zijn. De aan boord geleverde controller met touchscreen is beschikbaar in verschillende talen. Het apparaat omvat geavanceerde diagnostische mogelijkheden voor eenvoudige probleemoplossing.

Naast directe gegevensinvoer omvat de FP ook één USB-poort, twee seriële RS 232-poorten en één RJ45-netwerkpoort om te communiceren met andere computers, barcodelezers, printers, USB-geheugensticks en andere apparaten. De software maakt ook uploaden/downloaden van werkprogramma’s mogelijk via de functie “.csv-bestanden”.

Meer informatie over deze machine gewenst?

Stuur ons een bericht

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

Pegasus Cad Cam Logo