DutchEnglishGermanFrench

CNC portaalfrees

Een CNC portaalfrees is een computer numerical control machine waarmee op grote schaal materialen gefreesd kunnen worden. Een CNC portaalfreesmachine wordt daarom vaak gebruikt in de hout-, kunststof- en metaalindustrie. Maar daarnaast is een portaalfrees CNC ook toepasbaar in tal van andere situaties. Frezen is een techniek waarbij groeven, sleuven, randen etc. kunnen worden aangebracht in het materiaal. Wanneer de machine CNC gestuurd is, wil dit zeggen dat deze computergestuurd is en uiterst nauwkeurig werkt. Bent u benieuwd wat de voordelen zijn van een CNC portaalfreesmachine bij u in de werkplaats? Of wilt u graag meer informatie over ons aanbod CNC portaalfrezen? Voor wel een nieuwe als gebruikte cnc portaalfrees bent u bij ons aan het juiste adres!

Een CNC portaalfrees kopen

Om in ieders wens te kunnen voorzien bieden we bij Danmar Machines zowel nieuwe als gebruikte cnc portaalfreesmachines aan. Zo kunt u een CNC portaalfrees kopen die 100% voldoet aan uw eisen en wensen. Bij Danmar Machines bieden we CNC portaalfrees machines te koop aan, maar we kunnen het ons ook goed voorstellen dat u deze met eigen ogen wilt komen bekijken. Dat kan! Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Almelo. Hier kunt u onze nieuwe en cnc portaalfrees tweedehands komen bekijken, en indien gewenst kunnen wij u een demonstratie geven.

 


Naast de aanschaf van een CNC portaalfrees, bent u bij ons ook aan het goede adres voor transport, installatie en onderhoud. Wanneer u een cnc portaalfrees koopt bij ons, zorgen wij ervoor dat deze op een locatie naar keuze wordt afgeleverd. Vervolgens installeren wij de machine, zodat deze direct klaar is voor gebruik. U kunt dus direct aan de slag met uw nieuwe of gebruikte CNC portaalfrees. Daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud zodat uw machine nog jarenlang mee gaat en naar behoren blijft functioneren.

De specialisten van Danmar Machines

Heeft u een vraag over één van onze producten? Of wilt u om een andere reden in contact komen met onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op met Danmar Machines. Wij helpen u graag verder met de juiste informatie en advies op maat.

Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)546 795 337 of via de mail: [email protected] Daarnaast kunt u op onze website het contactformulier invullen of een terugbelverzoek achterlaten. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.