Verticale platenzaag

Verticale platenzaag gezocht voor op uw werkplaats? Danmar Machiens uit Almelo is leverancier van zaagmachines waaronder platenzagen. Een platenzaag is een zaagmachine die gebruikt wordt in fabrieken of werkplaatsen. Typerend voor de platenzaag is dat deze verticaal geplaatst wordt. Bijvoorbeeld tegen een muur of wand.

De platenzaag wordt vaak ingezet voor het zagen van dunne platen. Robuustere machines hebben de kracht om massief materiaal te zagen, zoals tafelbladen of deuren. Een andere benaming voor de platenzaag is ook wel een wandzaag.

Naar de verticale platenzaag bent u bij Danmar Machines ook op het juiste adres voor industriële afkortzagen, formaatzagen, lintzagen en opdeelzagen. Zoekt u een specifieke machine? Neem contact op met één van de adviseurs van Danmar Machines. Wij helpen u graag verder om de juiste machine te vinden voor uw bedrijf.

Turn Key Services

Schaft u een machine aan bij Danmar Machines? Dan wordt deze Turn Key bij u opgeleerd. Wij zullen de platenzaag naar u transporteren en uitpakken op de gewenste plek in de werktplaats. Na een uitgebreide controle zullen wij de machine volledig installeren en klaarmaken voor gebruik. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag met uw zaagprojecten. Dat is de service van Danmar Machines.

Service & onderhoud

Voor service & onderhoud is Danmar Machines ook uw partner. Heeft u een probleem met uw platenzaag? Laat u productie niet stil staan en neem direct contact op met onze servicemedewerkers. Zij zullen u graag helpen om het probleem op te lossen.

Financiële mogelijkheden

Omdat de aanschaf een grote investering kan zijn, denken wij graag met u mee over de financiële mogelijkheden. Daarom bieden wij onze Nederlandse en Belgische klanten de mogelijkheid om onze machines te leasen. Wilt u weten wat dit kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij horen uw vraag graag aan.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.