Lamello verbinding
Waar bent u naar op zoek?
Waar kunnen wij u mee helpen?

Lamello verbinding

  • Kwalitatieve verbindingsystemen
  • Geschikt voor elk houtbewerkingsproject
  • Milieubewust

Lamello verbinding

Bent u op zoek naar professionele houtverbindingen voor uw houten werkstukken? Dan zijn Lamello’s van het merk Lamello de oplossing. Bekijk gerust in ons assortiment aan houtverbindingen om de passende hulpstukken voor uw houtprojecten te vinden.

Lamello’s

Lamello’s zoals Lamello 20 worden ingezet voor het maken van houtverbindingen. Met een freesmachine zoals een lamellenfrees maak je een ellipsvormige gat in de rand van het houtobject. Hierin schuif je de lamellen in. Het lijm wat hierin gespoten is zorgt ervoor dat de lamellen opzwellen en daardoor goed blijven zitten in het houtobject. Lamello’s zijn er in verschillende maten. Bedenk goed welke je nodig heb voor jouw werkstuk.

Lamello

Het merk Lamello is de uitvinder van het systeem en het beproefde verbindingsbeslag. Ze zijn onderscheidend door de eenvoud en het gebruiksgemak. Daarnaast staan ze bekend om kwaliteit en innovatie. Het merk zorgt met de productie van de juiste pasvorm dat de lamellen zonder probleem in de groef passen.

Wij zijn trotse leverancier van Lamello omdat zij staan voor kwaliteit. Deze hulpstukken zijn onmisbaar voor elke professionele meubelbedrijf dan wel meubelmaker.

Soorten verbindingen

Onder de verbindingen die wij verkopen zijn onder andere de orginaele houten lamellen. Lamello 0, Lammelo 10 en Lamello 20. De voordelen van deze houten verbindingen zijn de ageronde gladde kanten. Zo passen daardoor gemakkelijk in de groeven van uw houten werkstukken. De lijmvlakken met reliëf in de Lamello’s zorgen voor de juiste lijmverdeling en een perfecte hechting van het materiaal.

Verantwoordelijk voor het milieu

Door het gebruiken van Lamello producten draagt u ook een steentje bij aan een goed millieu. Het merk Lamello heeft duurzaamheid van hun producten hoog in het vaandel staan. Zo besparen ze op kostbare grondstoffen en zorgen ze dat er zo min mogelijk afval bij de productie ontstaat. Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en betrokkenheid is waar Lamello voor staat.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.