DutchEnglishGermanFrench

Kantenlijmers

Een kantenlijmer (ook wel kantenlijmmachine of afplakmachine genoemd) wordt met name gebruikt voor het beplakken van panelen. Maar daarnaast kan een kantenlijmer ook ingezet worden bij tal van andere doeleinden. Voornamelijk in de houtbewerking worden kantenlijmers gebruikt, maar het is ook mogelijk om kunststof, laminaat en andere materialen te verlijmen met een kantenlijmmachine.

Wilt u uw werkplaats graag verrijken met een kantenlijmer van Danmar Machines? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze kantenlijmers? Raadpleeg dan ons team van specialisten! Zij voorzien u graag passend advies op maat. Kom langs in onze showroom in Almelo of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. 

Comeva kantenlijmers

In ons productassortiment vindt u verschillende professionele kantenlijmers van het merk Comeva. Afhankelijk van uw eisen en wensen voor de machine, kunt u een keuze maken uit één van de producten uit ons assortiment. De machines van Comeva staan bekend om de hoge kwaliteit, lange levensduur en jarenlange betrouwbaarheid. Daarnaast zijn wij bij Danmar Machines in de gelegenheid om Comeva kantenlijmers aan te bieden voor een aantrekkelijke prijs. Kortom: reden genoeg om u eens te verdiepen in onze kantenlijmers van Comeva. 

U kunt per machine een bijpassende brochure downloaden waarin u nog meer informatie kunt lezen over de specifieke kantenlijmer machine. Doordat wij verschillende kantenlijmers te koop hebben staan, kunnen we het ons goed voorstellen dat u wellicht vragen heeft over de specifieke verschillen tussen de vele machines. Het team van Danmar Machines helpt u hier graag mee verder! Zo weet u precies welke kantenlijmer machine het beste past bij uw wensen en eisen. 

De service van Danmar Machines

Bij Danmar Machines hechten wij veel waarde aan onze hoge service. Wanneer u een kantenlijmer bij ons aanschaft, verzorgen wij namelijk de rest! Zo zorgen wij ervoor dat de machine op locatie wordt afgeleverd (binnen én buiten Nederland) en vervolgens wordt geïnstalleerd. Tevens verzorgen wij het periodieke onderhoud van de kantenlijmer, zodat de machine altijd naar behoren functioneert en zo lang mogelijk meegaat. Kortom: wij nemen graag alle onderhoudswerkzaamheden voor u uit handen.

Bent u benieuwd wat Danmar Machines voor u kan betekenen op het gebied van kantenlijmers? Kom dan eens langs in onze showroom in Almelo, of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)546 795 337 of via de mail: [email protected] Daarnaast kunt u op onze website het contactformulier invullen of een terugbelverzoek achterlaten. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.