Kantenlijmmachine Max580A

Kantenaanlijmmachine MAX580A

Kantenaanlijmmachine MAX580A

OAV’s kantenlijmer MAX580A is de industriële keuze met veelzijdige functies die u hoogwaardige resultaten op uw werkstukken biedt. Deze machine kan materialen verwerken met een dikte tot 3 mm en massief houten strips tot 8 mm. Het is een betaalbare machine uitgerust met een lijmcontainer van 1,5 kg voor PUR-lijm, een voorfreeshoofd van 63 mm, automatische lijmtoevoer, randafsnijding, eindafsnijding, vlak afsnijden, hoekafronding, schrapen en polijsten met een snelheid van 16 m/min (zonder hoekafronding) en 11 m/min met hoekafronding. Het automatische invoerapparaat voor de rand is een voordeel voor snelle omschakeling tussen rolranden en massief houten randen tot 8 mm. En het nestelingspakket bevat een multi-roller-tracingapparaat voor de trim- en schraapeenheid om scharniergaten te compenseren.

De machine is uitgerust met een touchscreen-display voor alle bedieningen, PLC-parameterinstellingen en bedieningsknoppen die zorgen voor stabiele en betrouwbare werkomstandigheden, wat de kwaliteit van uw producten ten goede komt.

Dit is de beste keuze om uw productiecapaciteit te vergroten, uw investering te optimaliseren en de output en prestaties van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie via www.oavequipment.com.

Specificaties - Kantenaanlijmmachine MAX580A

TypeMAX 580AMAX 580A PLUS
Voedingssnelheid11M/min.11M/min. &
16M/min. (Dubbele snelheid)
Voedingssnelheid (bij hoekafronding)                                                                                             11M/min.
Paneeldikte                                                                                             8-60 mm
Randdikte                                                                                             0,4 – 3 mm
Houten strookdikte                                                                                            8 mm (max)
Min. Paneelbreedte120 mm120 mm
Min. Paneellengte (zonder hoekafronding)170 mm170 mm (@ 11M/min.) / 250 mm (@ 16M/min.)
Min. Paneellengte met hoekafronding (hoogte 8-30 mm)                                                                                             220 mm
Min. Paneellengte met hoekafronding (hoogte 30-60 mm)                                                                                             250 mm
Werktafel Hoogte                                                                                             960 mm
Uitbreidbare Ondersteuningsbreedte                                                                                             675 mm
Afzuigaansluiting                                                                                             Ø5″ (125 mm)

 

Motor
Voorfrezen 12000 rpm
Eindtrimmen/Top-down trimmen/Hoekafrondingseenheid 12000 rpm
Polijsteenheid 3000 rpm
Gewicht (N.W./G.W.)
Verpakkingsgrootte/Algemene grootte (L x B x H) 485x100x175/ 490x120x152 cm
Aantal containers (20’/40′) 2 sets/4 sets
Vermogen (KW) Van Elke Motor
Totale Motorvermogen 10 kW 11 kW
Vermogen Voedingsmotor 1,1 kW 2,20 kW
Verwarming Lijmpot (5 Elementen) 1,45 kW
Voorfrezen Motor 1,10 kW x 2 2,2 kW x 2
Voorverwarming 0,4 kW
Lijmspindel Motor 0,25 kW
Motor Front-/Achterkant Trimmen (elk) 0,37 kW x 2
Motor Boven-/Onderkant Trimmen (elk) 0,37 kW x 2 0,75 kW x 2
Hoekafrondingsmotor 0,37 kW

Meer informatie over de Kantenaanlijmmachine MAX580A

MAX 1

Pre-freesunit
Het voorfrezen station wordt geleverd met twee 1,1 kW hoogfrequente motoren met tegen elkaar roterende diamanten freeskoppen van 60 mm diameter, die zorgen voor een perfecte afwerking van panelen tot 60 mm dik.

MAX 2

Lijmeenheid
De lijmunit heeft een lijmcontainer met een capaciteit van 1,5 kg en een tefloncoating en is geschikt voor zowel PUR- als EVA-lijm. De nauwkeurige controle van de hoeveelheid lijm maakt het mogelijk om de optimale hoeveelheid lijm op de rand van het paneel aan te brengen. Uitgerust met een snelwisselsysteem voor reiniging of meerdere lijmpotten (op aanvraag). Het automatische reinigingscyclus reinigt de lijmspreidrol.

Tape Feeding Device & Strip Feed
In staat om zowel rollen als strips te voeden met het stripvoedingsmagazijn. Dit automatische invoerapparaat voor de rand is ontworpen voor snelle omschakeling tussen rolranden en massief houten randen tot 6 mm.

Drukzone
Het roterende drukrolgedeelte garandeert een optimale lijmpunt. Deze zware drukzone wordt geleverd met 3 stuks stalen rollen die snel kunnen worden ingesteld om uw verschillende randdiktes aan te brengen. Het drukgedeelte zorgt voor de juiste hechting van de rand aan het substraat.

MAX 3

Stofopvangbak
Verzamelt het trimmateriaal van de schraapeenheid in een apart opbergcompartiment, zodat ze niet worden verzameld in de stofcollector waar ze de waaier van de ventilator zouden kunnen belemmeren.

MAX 4

Eindzaageenheid
De precisie dubbele motor met hoge frequentie van de eindzaageenheid beweegt op precisie lineaire geleiders voor het precies afsnijden van het einde van het paneel. De motoren kunnen automatisch worden ingesteld op recht of 15° afgeschuind vanaf het bedieningspaneel.

MAX 5

Boven- en Onder Freeseenheid
Het innovatieve ontwerp van deze eenheid zorgt voor nauwkeurige resultaten, ongeacht het type rand en paneel dat u gebruikt. De twee hoogfrequente motoren kunnen worden gekanteld voor een afschuining van 15° of recht snijden. De multifunctionele frezen kunnen worden ingesteld voor vlak afsnijden, afschuinen of radius afsnijden.

MAX 6

Hoekafrondingseenheid
Het innovatieve ontwerp van deze eenheid stelt u in staat om elke keer een nauwkeurige afronding van het einde van uw paneel te krijgen zonder snijmarkeringen. Optimale hoekafronding zonder aanpassing of instelling, resulterend uit de combinatie van een diamantgereedschap en een tracerende rol. In staat om hoekafrondingen uit te voeren aan werkstukken tot 60 mm dikte.

MAX570P 18

Radius Schrapunit
Deze unit, met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, is in staat om eventuele messenmarkeringen die achterblijven op de rand na het profileren op de boven- en onderfreesmachines te elimineren. Het kan eenvoudig worden uitgesloten wanneer randen worden bewerkt die geen radius schraper nodig hebben.

MAX 8

Platte schraping
Het bereiken van een meest gunstige uitstraling door de gelekte resten van lijm die op de rand zijn achtergebleven te verwijderen.

MAX570P 19

Polijsteenheid
Twee onafhankelijke polijstwielen voor reiniging en polijsten kunnen worden afgesteld onder een bepaalde hoek om hun effect te maximaliseren voor een betere afwerking van het werkstuk en om de levensduur van de polijstwielen te verlengen. De polijsteenheden zijn ontworpen om randen te polijsten en hun natuurlijke kleur te behouden.

Automatische Drukstraal
De hoogte van de drukbalk kan automatisch worden aangepast aan de dikte van het paneel.

MAX570P 20

Nesten
Het nestpakket omvat een multi-roller-traceerapparaat voor de bovenste frees- en schraapeenheid om te compenseren voor scharniergaten.

MAX 11

Meer informatie over deze machine gewenst?

Stuur ons een bericht

Menu

Kantenaanlijmmachine MAX580A
Offerte aanvragen
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.