Kantenaanlijmmachine MAX570P

Kantenaanlijmmachine MAX570P

Kantenaanlijmmachine MAX570P

MAX 570P is uitgerust met een gebruiksvriendelijke touchscreenbediening. De PLC-parameterinstellingen en bedieningsbedieningen zorgen voor betrouwbare en stabiele werkomstandigheden om consistente en hoogwaardige resultaten te bieden. Dit is de ultieme oplossing voor kantenband om uw investering te optimaliseren en uw productieoutput naar een hoger niveau te brengen.

OAV is ‘s werelds toonaangevende fabrikant van houtbewerkingsmachines en -apparatuur. De precisie schuiftafelzaag lost de problemen op van traditionele snijplankafmetingen en scheuren. Nauwkeurig snijden verkort de werktijden, of het nu gaat om een kleine variëteit of een grote hoeveelheid snijwerk, het kan snel voldoen aan de behoeften van klantbestellingen. De volledig automatische lineaire kantenbandmachine vormt een perfecte combinatie voor de laminering van platen en randstroken. Het hoogwaardige product MAX570P in combinatie met automatische massief houten randstroken, transparante lijm op de plastic emmer, is het beste wapen voor de productie van branddeuren.

OAV-producten worden in 65 landen over de hele wereld verkocht en zijn uw vertrouwde merk. Van paneelproductie tot kantenband, het intelligente touchscreen optimaliseert de nauwkeurigheid en controleert strikt elke stap van de productie, zodat de kwaliteit maximaal wordt gegarandeerd. OAV Machinery helpt u niet alleen bij het produceren van producten, maar is ook een goede helper in uw streven naar “vakmanschap”.

Specificaties - Kantenaanlijmmachine MAX570P

ModelMAX750P
Voedingssnelheid (Feeding speed)11 M/min.
Paneeldikte (Panel Thickness)8-60 mm
Randdikte (Edge Thickness)0,4-3 mm
Dikte van houten strook (wood strip thickness)Maximaal 6 mm
Minimale paneelbreedte (Mini. Panel width)120 mm
Minimale paneellengte (zonder hoekafronding) (Mini. Panel length)150 mm
Minimale paneellengte (hoekafronding) (Corner rounding) (Hoogte 8-30 mm)220 mm
Minimale paneellengte (hoekafronding) (Corner rounding) (Hoogte 30-60 mm)250 mm
Werkhoogte tafel (Working table height)960 mm
Breedte van de uitschuifbare ondersteuning (Extensible support width)565 mm
Diameter van de verlengconnector (Extension connector dia.)5″ (125 mm)

 

Motor 
Pre-milling (Voorfrezen)12.000 rpm
Front/rear trimming (Voor-/achterkant trimmen)12.000 rpm
Up/down trimming (Boven-/onderkant trimmen)12.000 rpm
Corner rounding (Hoekafronding)12.000 rpm
Buffing (Polijsten)3.000 rpm
Totale afmetingen (L x B x H), N.W/G.W.4.450 x 1.160 x 1.520 mm, 1.040 kg / 1.250 kg
Totaal motorvermogen (Total motor power)11 kW
Voedingsmotor (Feeding motor)2,2 kW
Verwarming lijmpot (Glue pot heating)1,45 kW
Voorfrezen motor (Pre-milling motor)1,1 kW x 2
Voorverwarming (Pre-heating)0,4 kW
Lijmspindelmotor (Glue spindle motor)0,25 kW
Voor-/achterkant trimmen motor (Front/rear trimming motor)0,37 kW x 2
Boven-/onderkant trimmen motor (Upper/lower trimming motor)0,37 kW x 2
Hoekafronding motor (Corner rounding motor)0,37 kW
Boven-/onderkant polijstmotor (Upper/lower buffing motor)0,12 kW x 2

Meer informatie over de Kantenaanlijmmachine MAX570P

MAX570P 13

Voorfreeseenheid
Het voorfrezen station is voorzien van twee 1,1 kW hoogfrequente motoren met tegen elkaar roterende diamantfreeskoppen van 60 mm diameter, die zorgen voor perfecte afwerking van panelen tot 60 mm dik.

MAX570P 14

Lijmeenheid
De lijmunit heeft een lijmcontainer met een capaciteit van 1,5 kg met een Teflon-coating en is geschikt voor zowel PUR- als EVA-lijm. De precieze controle van de lijmhoeveelheid maakt een optimale hoeveelheid lijm mogelijk die op de rand van het paneel wordt aangebracht. Uitgerust met een snelwisselsysteem voor reiniging of meerdere lijmpotten (op verzoek). Het automatische reinigingscyclus reinigt de lijmspreidrol.

Tape Feeding Device & Strip Feed
In staat om zowel rollen als strips te voeden met het stripvoedingsmagazijn. Dit automatische invoerapparaat voor de rand is ontworpen voor snelle overschakeling tussen rollen en massief houten randen tot 6 mm.

Drukzone
Het roterende drukrolgedeelte garandeert een optimale lijmpunt. Deze zware drukzone wordt geleverd met 3 stuks stalen rollen die snel kunnen worden ingesteld om uw verschillende randdiktes aan te brengen. De drukzone zorgt voor de juiste hechting van de rand aan het substraat.

MAX570P 21

Stofopvangbak
Verzamelt het trimmateriaal van de schraapeenheid in een apart opbergcompartiment, zodat ze niet worden verzameld in de stofcollector waar ze de waaier van de ventilator zouden kunnen belemmeren.

MAX570P 15

Eindzaageenheid
Precisie dubbele motor hoogfrequente eindzaageenheden bewegen op precisie lineaire geleiders voor het flush afsnijden van het paneel. De motoren kunnen automatisch worden ingesteld op recht of 15° afgeschuind vanaf het bedieningspaneel.

MAX570P 16

Boven- en Onder Freeseenheid
Het innovatieve ontwerp van deze eenheid zorgt voor nauwkeurige resultaten, ongeacht het type rand en paneel dat u gebruikt. De twee hoogfrequente motoren kunnen worden gekanteld voor een afschuining van 15° of recht snijden. De multifunctionele frezen kunnen worden ingesteld voor vlak afsnijden, afschuinen of radius afsnijden.

MAX570P 17

Hoekafrondingseenheid
Het innovatieve ontwerp van deze eenheid stelt u in staat om elke keer een nauwkeurige afronding van de rand van uw paneel te krijgen zonder snijmarkeringen. Optimale hoekafronding zonder aanpassing of instelling, dankzij de combinatie van een diamantgereedschap en tracerende rol. In staat om hoekafrondingen uit te voeren aan werkstukken tot 60 mm dikte.

MAX570P 18

Radius Schraapeenheid
Deze eenheid met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp kan eventuele messenmarkeringen elimineren die achterblijven op de rand na profilering op de boven- en onderrandtrimmers. Het kan eenvoudig worden uitgesloten wanneer randen worden verwerkt die geen radius schraper nodig hebben.

MAX570P 19

Polijsteenheid
Twee onafhankelijke polijstwielen voor reinigen en polijsten kunnen worden afgesteld op een speciale hoek om hun effect te maximaliseren voor een betere afwerking van het werkstuk en om de levensduur van het polijstwiel te verlengen. De polijsteenheid is ontworpen om randen te polijsten en hun natuurlijke kleuren te behouden.

Automatische Drukstraal
De hoogte van de drukbalk kan automatisch worden aangepast aan de dikte van het paneel dat wordt bewerkt.

MAX570P 20

Nesting
Het nestelingspakket omvat een multi-roller tracing device voor de bovenste afsnijeenheid en schraapeenheid om te compenseren voor scharniergaten.

MAX570P 22

Meer informatie over deze machine gewenst?

Stuur ons een bericht

Menu

Kantenaanlijmmachine MAX570P
Offerte aanvragen
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.