DutchEnglishGermanFrench
Houtverbinding
Waar bent u naar op zoek?
Waar kunnen wij u mee helpen?

Houtverbinding

Products not found

Houtverbinding

Bent u op zoek naar houtverbinding voor uw hout- en of meubelprojecten? Danmar Machines is ook leverancier van houtverbindingen zoals deuvelverbindingen en lamellen houtverbindingen zoals Lamello verbinding

Lamello verbinding

Wij zijn trotse leverancier van Lamello. Wij kiezen voor Lamello omdat zij staan voor kwaliteit, innovatie en functionaliteit. Dit zijn de kernwaarden die in lijn staan met de kernwaarden van Danmar Machines uit Almelo. Daarnaast zijn onze gebruikers zeer te spreken over de kwaliteit van Lamello verbindingsproducten.

Deuvelverbinding

Deuvelverbindingen zijn verbindingen waarbij twee houten delen met elkaar verbonden worden aan de hand van deuvels. Een deuvel is een houten pennetje die in verschillende maten en soorten te verkrijgen zijn op de markt. Om verbinding te maken moeten op beide stukken gaten geboord worden. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden met een CNC-boormachine of Rijboormachine. De gaten moeten in elk geval dezelfde diameter hebben als de diameter van de deuvel.

Het voordeel van houtverbindingen met deuvels is dat deze zeer eenvoudig te maken zijn. Mits je de juiste gereedschap bijeen hebt op uw werkplaats.

Danmar Machines

Danmar Machiens uit Almelo is totaal leverancier van uiteenlopende industriële machines. Wij leveren aan hout, metaal en kunststof bewerkers uit de Benelux. Onze klanten kiezen voor de service en betrouwbaarheid van Danmar Machines.

Dit komt mede door onze nuchtere manier van zaken doen en Turn Key services. Dit houdt in dat wij onze machines transporteren naar onze klanten en uitpakken op de juiste plek in de werkplaats. Wij zullen daarnaast de machine controleren en volledig klaarmaken en instaleren voor gebruik. Medewerkers van bewerkings- en productiebedrijven kennen hierdoor zero-downtime. Wij zorgen ervoor dat bedrijven direct aan de slag kunnen gaan met hun projecten.

Zoekt u een machine voor uw bedrijf? Bekijk gerust het assortiment op onze website. Of neem nu vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.