Industriële compressor

Op zoek naar een compressor voor op de werkplaats. Ook dan bent u bij Danmar Machines in Almelo op het juiste adres. Wij bieden diverse compressors aan voor diverse werkzaamheden bij u op de werkplaats.

Een compressor is er om lucht aan te zuigen. Binnen de machine wordt dit samengeperst welke onder hoge druk beschikbaar gesteld wordt. Hiermee kun je verschillende luchtgereedschappen aandrijven. Een geweldige tool om te hebben op de werkplaats.

Onze compressors zijn geschikt voor de meest gangbare gereedschappen die te vinden zijn op de werkplaats in de bewerkingsbranche. Wilt u mee advies hebben over weke compressor u nodig heeft op uw werkplaats? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van de specialisten van Danmar Machines. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw zoektocht naar de juiste compressor voor uw bedrijf.

Hoe lang gaat een compressor mee?

Wanneer een compressor zeer intensief gebruikt wordt, is het belangrijk dat de compressor een ruime ketelinhoud heeft. Hoe groter deze is, hoe langer het duurt tot de ketel onder een bepaalde minimumdruk komt en daardoor de motor aanslaat om de ketel bij te vullen. Bij bepaalde werkzaamheden is het belangrijk om een constante druk te hebben. Een te kleien ketel verhoogt de mobiliteit van het apparaat.

Ook is het belangrijk om te weten hoe goed het aanzuigvermogen moet zijn. Hoe hoger deze is, hoe sneller de tank zich bijvult en lucht dus beschikbaar gesteld wordt. Hoe krachtiger de compressor, hoe meer luchtgereedschappen er aangedreven kunnen worden.

Onderhoud en service

Onderhoud en service nodig aan uw compressor? Stel u vraag aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder om het probleem op te lossen.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.