CNC houtbewerking 

Bent u specifiek op zoek naar CNC machines voor houtbewerking? Omdat u graag op grote schaal hout wilt bewerken in welke vorm dan ook? Dan kan een CNC houtbewerkingsmachine voor u wellicht een uitkomst zijn. Denk hierbij aan een CNC hout combinatiemachine of een specifieke machine om bijvoorbeeld CNC te frezen, boren of zagen.

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook tal van andere machines om houtbewerkingen mee uit te voeren, alleen zijn deze niet allemaal Computer Numerical Control (CNC) gestuurd. Wel zijn het handige en bruikbare machines die met name bij grote producties veel voordeel opleveren. Benieuwd wat CNC houtbewerking u kan opleveren? En welke machines hierbij een absolute must zijn? Wij vertellen het u graag!

Waarom kiezen voor CNC houtbewerking machines bij Danmar Machines?
✓ De totaalleverancier voor machines
✓ Transport, installatie én onderhoud!
✓ Betrouwbare merken van hoge kwaliteit
✓ Vrijblijvende offertes op maat
✓ Een eigen showroom

Frezen

Frezen met behulp van een CNC freesmachine maakt het mogelijk om op grote schaal bewerkingen te maken in hout. Het is dan ook één van de meest toegepaste houtbewerkingen met behulp van een CNC machine. Het is met een CNC freesmachine mogelijk om onder andere de volgende houtbewerkingen uit te voeren: het maken van groeven, sleuven, randen etc.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van CNC frezen en CNC houtbewerking? Of bent u benieuwd of een CNC freesmachine wel hetgeen is waar u naar op zoek bent? Wij helpen u hier graag mee verder. Neem vrijblijvend contact op met het team van Danmar Machines en wij voorzien u graag van de juiste informatie en advies op maat.

Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)546 795 337 of via de mail: [email protected]. Daarnaast kunt u op onze website het contactformulier invullen of een terugbelverzoek achterlaten. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk bij u terugkomen met een passend antwoord.

Boren

Naast frezen, is boren ook een essentiële toepassing bij houtbewerking. CNC boormachines van de merken Comeva en Maggi staan bekend om hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en jarenlange betrouwbaarheid. Met behulp van een CNC boormachine kunt u efficiënt en in grote oplage hout bewerken.

cnc-houtbewerking

CNC houtbewerkingsmachine: nieuw en gebruikt

Bent u op zoek naar een CNC freesmachine, CNC boormachine of een andere CNC gestuurde machine voor houtbewerking? In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte machines voor houtbewerking die CNC gestuurd zijn. Om in ieders wens te kunnen voorzien is de prijs van de houtbewerkingsmachine afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij geldt natuurlijk dat een nieuwe machine duurder is dan een tweedehands variant, maar dat wil nog niet direct iets zeggen over de kwaliteit. Bij Danmar Machines stellen we hoge kwaliteit- en veiligheidseisen aan onze gebruikte machines. Dus ook wanneer u interesse heeft in een CNC houtbewerking tweedehands machine, weet u dat u bij Danmar Machine kiest voor kwaliteit.

Overige machines voor houtbewerking

Naast de zojuist genoemde machines voor houtbewerking, vindt u bij Danmar Machines ook verschillende varianten die niet CNC zijn aangestuurd. Denk hierbij aan bewerkingsmachines om hout mee te lijmen, zagen, schuren en meer.

Lijmen

Een kantenaanlijmmachine van Danmar Machines wordt met name gebruikt voor het plakken en verlijmen van (onder andere) houten panelen. Wilt u graag op grote schaal houten planken, balken of andere houten materialen verlijmen? Dan is een kantenlijmer onmisbaar in uw werkplaats. Maak kennis met onze selectie kantenlijmers van Comeva en verrijk uw werkplaats met een kwalitatief goede verlijmer die jarenlang mee gaat. Wanneer u kiest voor een machine van Danmar Machine, weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit.

Heeft u een specifieke vraag over onze kantenaanlijmers? Of één van onze andere houtbewerkingsmachines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het team van Danmar Machines helpt u graag verder met de juiste informatie en advies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke machine het beste aansluit bij uw eisen en wensen.

Schaven en profileren


Met een schaaf- en profileermachine verrijkt u uw werkplaats met een efficiënte machine voor houtbewerking. In ons assortiment vindt u verschillende machines van het merk Comeva, waarmee u hout kunt schaven en profileren. Wilt u graag meer informatie over deze machine? Of bent u op zoek naar advies op maat? Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)546 795 337 of mail naar: [email protected]. Daarnaast kunt u op onze website het contactformulier invullen of een terugbelverzoek achterlaten. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk bij u terugkomen met een passend antwoord.

Schuren


Beschikt uw werkplaats nog niet over een machine om hout mee te schuren? Dan vindt u bij Danmar Machines wellicht waar u naar op zoek bent. OF dit nou een breedbandschuur, of een kantenschuurmachine is. Of misschien toch een langebandschuurmachine: je vindt het in onze uitgebreide collectie machines voor houtbewerking.

Zagen


Tot slot nog een vorm van houtbewerking die onmisbaar is in dit rijtje: het zagen van hout. Wilt u graag in grote oplage hout op maat zagen? Dan is een kwalitatief goede zaagmachine essentieel. Bij Danmar Machines bieden we verschillende zaagmachines aan, zowel nieuw als gebruikt, van verschillende merken. Denk hierbij aan de volgende zaagmachines:

De service van Danmar Machines

Denkt u aan een CNC machine voor houtbewerking of een andere CNC Machine? Dan denkt u aan Danmar Machines! U bent bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf, het transport, de installatie én het onderhoud van deze machines. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een CNC houtbewerking machine te kopen, zorgen wij ervoor dat deze 100% aan uw wensen en eisen voldoet. Tevens verzorgen wij het transport naar de locatie van uw voorkeur in Nederland of België, waarna wij vervolgens de machine installeren zodat deze klaar is voor gebruik. U kunt dus direct aan de slag met uw nieuwe aanwinst. Om er zeker van te zijn dat u nog jarenlang plezier heeft van de machine, verzorgen wij ook periodiek onderhoud. Hierbij controleren we uw machine van top tot teen, om er zeker van te zijn dat de nog naar behoren functioneert en dit in de toekomst ook blijft doen.

Bezoek onze showroom in Almelo

Wilt u onze CNC houtbewerkingsmachine graag met eigen ogen aanschouwen? Of wilt u graag een demonstratie zodat u een beter beeld krijgt bij de functionaliteiten van een specifieke machine? Wij nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in Almelo. U kunt dan niet alleen zelf onze machines beoordelen, maar u krijgt ook direct de gelegenheid om advies en informatie aan te vragen bij onze specialisten. Zo weet u in ieder geval zeker dat u goed bent geïnformeerd over de desbetreffende houtbewerkingsmachine en een weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een prijs opvragen voor een nieuwe of tweedehandse machine? Ook hierbij helpen wij u graag verder. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen die u meer duidelijk geeft over de prijzen van de machines die uw voorkeur hebben. Vul bij de offerteaanvraag in om welke machine(s) het gaat, of uw voorkeur uitgaat naar een nieuwe of gebruikte, en wat uw verdere wensen zijn. Daarnaast vragen wij nog om enkele persoonlijke gegevens om zo snel mogelijk bij u terug te komen met een passend antwoord.Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.