CNC bewerkingscentrum

Door middel van het CNC bewerkingscentrum is het mogelijk om de veelzijdigheid van de CNC machine te vergroten. Het is een ideale machine voor kleine tot middelgrootte bedrijven. De machines zijn gemaakt om verschillende soorten materialen te kunnen bewerken zoals, hout, aluminium, kunststof, gipsplaten en sandwichpanelen. Het is een ideale combinatie om veel geautomatiseerde processen, zoals CNC nesting, voort te zetten in een handeling. Dit zorgt er uiteindelijk voor om efficiënter en doelgerichter te kunnen werken. Een CNC bewerkingscentrum zorgt voor een mooi en snel resultaat.

Danmar Machines is al jarenlang leverancier van verschillende soorten CNC bewerkingscentra. Wij helpen u graag bij het vinden van de machine die het beste bij u past, zodat de werkzaamheden op de juiste manier kunnen worden uitgevoerd.

Waarom kiezen voor een CNC Bewerkingscentrum van Danmar Machines?

✓ De totaalleverancier voor machines

✓ Transport, installatie én onderhoud!

✓ Betrouwbare merken van hoge kwaliteit

✓ Vrijblijvende offertes op maat

✓ Een eigen showroom

CNC Bewerkingscentrum betekenis

Waar staan de letters CNC voor? Volledig uitschreven staan ze voor “computer numerical control”. Dit houdt in dat de machine computergestuurd is en daardoor al snel en nauwkeurig stukken kan maken in verschillende materialen, zoals aluminium, metaal, kunststof en hout.

Een CNC bewerkingscentrum wordt dus gebruikt om de veelzijdigheid van een CNC machine te vergroten. Het is hierbij wel belangrijk om de juiste frezen te gebruiken. Doormiddel van een CNC freesmachine of een CNC portaalfrees is het mogelijk om diverse materialen te kunnen frezen. Ook voor deze onderdelen bent u aan het juiste adres bij Danmar Machines.

Bent u benieuwd geworden wat een CNC bewerkingscentrum of één van de andere CNC machines voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team van specialisten, of breng een bezoek aan onze showroom in Almelo. Hier krijgt u de mogelijkheid om de machines met uw eigen ogen te kunnen bekijken.

Een CNC bewerkingscentrum kopen

Bent u op zoek naar een CNC bewerkingscentrum voor in uw werkplaats? Afhankelijk van uw wensen en eisen wordt er een advies gegeven door één van onze CNC specialisten die u graag meer vertelt over ons aanbod machines. Wij hebben verschillende merken CNC machines te koop, waaronder Comeva en Maggi. Wat betreft de CNC bewerkingscentra verkopen wij het merk comeva.

Ook is het natuurlijk mogelijk om de verschillende onderdelen die bij een CNC bewerkingscentrum horen bij ons te kopen. In ons magazijn in Almelo hebben wij een ruim assortiment onderdelen op voorraad.

Tweedehands CNC bewerkingscentrum

Naast de nieuwe CNC bewerkingscentra, kunt u bij ons ook terecht voor een goede tweedehands variant. Een tweedehandse CNC bewerkingscentrum wordt zo zorgvuldig getest om er zo zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert. Wij vinden het erg belangrijk dat wij u zo goed mogelijk te woord kunnen staan en proberen u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij stellen erg hoge eisen aan onze tweedehands zodat wij u een machine verkopen waar u nog jaren lang plezier van kan hebben.

De totaal leverancier voor alle machines

Naast CNC bewerkingscentra en CNC machines voor houtbewerking, kunt u bij Danmar Machines ook terecht voor formaatzaagmachines, opdeelzaagmachines, platenzaagmachines, kantenlijmmachines en meer! Bekijk ons huidige aanbod machines op onze website. Ziet u een CNC bewerkingscentrum van uw voorkeur momenteel niet staan? Vraag dan één van onze specialisten. Het team van Danmar Machines helpt u graag bij uw zoektocht naar het CNC bewerkingscentrum die het beste past bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de prijzen voor een nieuwe en/of gebruikte CNC bewerkingscentrum? Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Vul hierbij in dat u graag een offerte wilt ontvangen voor een CNC bewerkingscentrum (nieuw of tweedehands) en vul de gevraagde gegevens in. Wij gaan dan vervolgens aan de slag om een persoonlijke offerte op te stellen.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.