CNC Bewerkingscentrum

Financial lease

U heeft al een CNC-machine vanaf

comeva-nicron-pro-top
Comeva Nicron Pro Top
Hoogwaardige precisie Verticale / horinzontale boringen Groevenzaag
cnc-houtbewerking
Comeva Nicron 1
Compacte bewerkingscentrum. Frezen in Dibond, acryl en PVC.
houtbewerking cnc
Comeva Nicron 2
Belettering, reclameborden, standbouw.
cnc-houtbewerking
Comeva Nicron 2C
Frezen van kunststof- en houtmaterialen. Aluminium frezen 0,5 mm  
Comeva Nicron Top
5 zijdig paneelbewerking. Rij- borensystem 32/64.
nicron-zenit-met-motor
Comeva Nicron Zenit
Omfrezen van ramen en deuren. CNC zagen
CNC-machine
Comeva Nircon Zenit Barras 13/32
Omfrezen van ramen en deuren. CNC inkrozen

CNC machine

Met behulp van een CNC machine (computer numerical control machine) is het mogelijk om verschillende materialen te bewerken. Dit is ideaal voor productiebedrijven waarbij de materialen op grote schaal dezelfde bewerkingen nodig hebben. CNC machines kunnen namelijk zo geprogrammeerd worden dat ze handelingen kunnen onthouden. Zo kunnen veel processen geautomatiseerd worden, waardoor uiteindelijk efficiënter en doelgerichter kan worden gewerkt. 

Danmar Machines is al jarenlang leverancier van verschillende CNC machines en wij helpen u graag bij het vinden van de machine die het beste past bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. 

Waarom kiezen voor een CNC machine van Danmar Machines? 

✓ De totaalleverancier voor machines

✓ Transport, installatie én onderhoud!

✓ Betrouwbare merken van hoge kwaliteit

✓ Vrijblijvende offertes op maat 

✓ Een eigen showroom

CNC machine betekenis

We hebben het zojuist al kort even benoemd, maar de letters CNC staan voluit geschreven voor ‘computer numerical control’. Dit wil zeggen dat de machine computergestuurd is en daardoor snel en nauwkeurig stukken kan maken in allerlei verschillende materialen, waaronder aluminium, metaal, kunststof en hout. 

Een CNC machine kan gebruikmaken van verschillende technieken, waarvan CNC frezen voor velen de bekendste vorm is. Met een CNC freesmachine of CNC portaalfrees is het mogelijk om verschillende materialen te frezen. Ook wanneer u specifiek op zoek bent naar een CNC machine om te frezen, bent u bij Danmar Machines aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij ook over machines om mee te boren of te zagen. 

Bent u benieuwd wat een computer numerical control CNC machine voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team van specialisten, of kom langs in onze showroom in Almelo. Hier kunt u onze CNC bewerkingsmachines met eigen ogen aanschouwen. Daarnaast staat ons team voor u klaar met het antwoord op al uw vragen en persoonlijk advies op maat.

CNC machines voor houtbewerking

Naast de verschillende varianten van CNC machines, zijn er ook machines voor specifieke materialen zoals hout. CNC machines voor houtbewerking kunnen worden ingezet om het hout te frezen, zagen of boren. Dankzij de verschillende instellingen en diverse programma’s kunnen de bewegingen om het hout mee te bewerken geautomatiseerd worden. Dit is niet alleen tijdbesparend, maar ook de kwaliteit van de bewerking is hierdoor consistent. Dankzij CNC houtbewerking kunt u het boren, frezen en zagen van hout voor uiteinloopende projecten op een hoog tempo uitvoeren. Bekijk onze CNC machines voor hout, of verdiep u in één van de vele andere mogelijkheden. Wilt u liever persoonlijk advies van onze specialisten? Wij staan altijd voor u klaar! 

CNC portaalfrees

Naast CNC houtbewerking, kunt u bij Danmar Machines ook terecht voor een CNC portaalfreesmachine. Hiermee kunt u 2D, 2.5D en 3D materiaalverwerkingen doorvoeren zoals frezen. Maar het is ook mogelijk om te snijden of graveren. Onze CNC portaalfrezen staan bekend om hun snelheid en hoge precisie. Wilt u graag zelf met eigen ogen ervaren hoe hoog de kwaliteit van onze CNC machines is? Wij nodigen u graag uit om bij ons in Almelo langs te komen. In onze showroom vindt u tal van verschillende CNC machines, zodat u deze op uw gemak met elkaar kunt vergelijken. Onze medewerkers staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze machines. 

Een CNC machine kopen

Bent u op zoek naar een CNC machine voor in uw werkplaats? Afhankelijk van uw wensen en eisen adviseert één van onze CNC specialisten u graag over ons aanbod machines. Wij hebben verschillende merken CNC machines te koop, waaronder Comeva en Maggi. 

Daarnaast kunt u ook voor CNC machine onderdelen bij ons terecht. Heeft u het vermoeden dat een specifiek onderdeel aan vervanging toe is? Of is een essentieel onderdeel van uw CNC machine defect? In ons magazijn in Almelo hebben wij een groot assortiment onderdelen op voorraad. Hier vindt u gegarandeerd het onderdeel dat u nodig heeft!

Tweedehands CNC machines

Naast nieuwe CNC machines, kunt u bij ons ook terecht voor een goede tweedehandse variant. Een gebruikte CNC machine wordt zorgvuldig door ons getest om er zeker van te zijn dat deze naar behoren functioneert. Wij hechten veel waarde aan onze service en proberen u daarom altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, zowel bij de aankoop van een nieuwe machine als een gebruikte. Om deze reden stellen wij hoge eisen aan tweedehands CNC machines. HIerdoor kunt u er zeker van zijn dat u een deugdelijke machine koopt waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben. Wilt u toch graag zelf ervaren hoe het gesteld is met de kwaliteit van onze tweedehands machines? Dan nodigen wij u graag uit om bij ons in Almelo langs te komen. In onze showroom kunt u onze gebruikte CNC machines namelijk zelf aanschouwen.

De service van Danmar Machines

Denk je aan een CNC machine? Dan denk je aan Danmar Machines! U kunt bij ons terecht om een CNC machine te kopen, maar daarnaast helpen wij u ook graag met het transport, de installatie, het onderhoud en andere aanverwante zaken. Bij Danmar Machines hechten wij veel waarde aan onze hoge service. Wanneer u bij ons een CNC machine aanschaft, nemen wij alle andere zaken voor u uit handen. Zo komen we de CNC machine bij u op locatie afleveren (zowel in Nederland, als over de grens) en helemaal naar behoren installeren. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de machine te kunnen waarborgen verzorgen wij ook periodiek onderhoud. Kortom: reden genoeg om u eens te verdiepen in de CNC machines uit ons productaanbod. 

 

Bent u benieuwd wat Danmar Machines voor u kan betekenen op het gebied van CNC freesmachines? Kom dan eens langs in onze showroom in Almelo, hier kunt u onze (gebruikte) CNC machines met eigen ogen aanschouwen. Daarnaast kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)546 795 337 of via de mail: [email protected]. Daarnaast kunt u op onze website het contactformulier invullen of een terugbelverzoek achterlaten. Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te voorzien van een passend antwoord.

De totaalleverancier voor alle machines

Naast CNC machines voor houtbewerking en CNC portaalfreesmachines, kunt u bij Danmar Machines ook terecht voor formaatzaagmachines, opdeelzaagmachines, platenzaagmachines, kantenlijmmachines en meer! Bekijk ons huidige aanbod machines op onze website. Ziet u de CNC machine van uw voorkeur momenteel niet staan? Raadpleeg dan één van onze specialisten. Het team van Danmar Machines helpt u graag bij uw zoektocht naar de CNC machine die het beste past bij de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de prijzen voor een nieuwe en/of gebruikte CNC machine? U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul hierbij in dat u graag een offerte wilt ontvangen voor een CNC machine (nieuw of tweedehands) en vul de gevraagde gegevens in. Vervolgens gaan wij aan de slag om een persoonlijke offerte voor u op te maken. 

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.