CNC bewerkingscentrum

Een CNC bewerkingscentrum is een machine in de bewerkingsindustrie voor productie van uiteenlopende structureren. Deze materialen zijn vaak van massief hout. Naast dat er machines zijn voor houtbewerking, zoals CNC deuren, zijn er ook talloze andere CNC-machines in omloop voor aluminium- metaal- kunststof- of houtbewerking.

Een CNC-bewerkingscentrum wordt effectief ingezet om massaproductie in te zetten. Vaak omdat deze niet binnen een bepaalde inspanning uitgevoerd kan worden door menselijk handelen. Daar waar een mens uren bezig kan zijn met een complexe houtbewerking, is de machine klaar binnen enkele minuten. Dit scheelt natuurlijk in de portemonnee van uw bedrijf!

Een CNC-bewerkingscentrum zorgt ervoor dat de eindproductie van éénzelfde hoge kwaliteit is. Daar waar een mens fouten kan maken, werkt een CNC-bewerkingscentrum uiterst nauwkeurig dan wel foutloos. Het besturen van een CNC-bewerkingscentrum vereist echter wel getraind personeel.

Benieuwd welke machines wij hebben geleverd bij klanten? Of wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen rond CNC-bewerkingscentra? Bekijk dan ons nieuws sectie op de website.

CNC kopen

Heeft u een bepaalde CNC bewerkingscentrum op het oog? Of wilt u advies hebben over de inkoop van de juiste machine voor uw werkplaats? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Danmar Machines uit Almelo is uw partner voor het inkopen van hoge kwaliteit CNC-bewerkingscentra. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit bewerkingsmachines van betrouwbare merken. Zoals Maggi, Comeva en Disber.

Daar blijft het niet bij, besluit u een machine in te kopen bij Danmar Machines? Dan wordt de machine naar u getransporteerd en op uw werkplaats geïnstalleerd. Uw medewerkers kunnen na installatie van de machine direct verder met productie.

En service is pas écht service als u ook een probleem heeft met uw machine. U krijgt van ons service en onderhoud aan uw aangeschafte CNC-machine. Onze dienstverlening wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. En daar zijn we trots op.

Naast CNC-bewerkingscentra bieden wij  ook afzuiginstallaties, combinatiemachines, kantenaanlijmmachines en zaagmachines aan.

Onderdelen voor CNC machines

Ook is Danmar Machine uw partner in onderdelen voor uw CNC-bewerkingcentrum. Ad hoc een onderdeel nodig omdat de productie stil staat? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met één van onze CNC-deskundigen. Wij zijn er op u verder te helpen.

Danmar Machines is leverancier van:

Menu

  • Mail nu
  • Bel nu
Terugbelservice
Laat u op een gewenst moment terugbellen door één van onze specialisten.