SOFTWARE

Danmar Machines biedt krachtige CAD-CAM software om het beste uit uw nieuwe of bestaande machine te halen.

PEGASUS CAD-CAM

PEGASUS CAD-CAM Wood is software die door Tecno Program is ontwikkeld voor onder andere de houtindustrie.

Van eenvoudige machines tot portaal zaagmachines, van 3-assige tot de meer complexe 5-assige machines en robots, PEGASUS CAD-CAM is de beste oplossing voor elke behoefte.

De software is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen geavanceerde computervaardigheden; bovendien is het voorzien van een online hulp die de gebruiker ondersteunt tijdens de training en het gebruik van de software.

PEGASUS CAD-CAM is georganiseerd in modules met specifieke werkstukken – CAD 2D en 3D, CAM, Simulatie en Post-Processing (creëren van het CNC-machineprogramma) – zodat de gebruiker door elke stap van het proces wordt geleid.

 Pegasus CAD-CAM voordelen:

Cabineo CNC Fraeser
PEGASUS CAD-CAM Wood kent onder andere de volgende hoofdmodules:

Panel

Deze versie is geschikt voor alle paneelmachines en laat de gebruiker eenvoudig houten panelen produceren via een parametrische editor. Tevens kent deze module opties voor macro’s, graveren, automatisch boren, automatische optimalisatie en simulatie.

Doors

Doors is de versie die is gewijd aan de deurenfabricage.
Met deze versie kan de gebruiker eenvoudig houten deuren produceren via een parametrische editor. Het biedt een vereenvoudigde creatie van de deur en al haar elementen.

Milling

Versie voor 3/5-assige bewerkingscentra. Free to design; bevat 2D en 3D CAD-modules voor het tekenen, bewerken en transformeren van 2D en 3D vormen. Opties zijn onder andere nesting en geavanceerde 2.5D en 3D bewerkingen.

Lathe

Module te gebruiken met 2/3-assige draaibanken tot de meer complexe 5/6-assige draaibanken met een zwenkkop. Bewerk, simuleer het product en opspanning volledig in 3D.

Meer informatie over CAD CAM Software?

Stuur ons een bericht